HotelsInKnokke.BE

Hotels in Knokke online hotel boeken | Geen reserveringskosten | Tevens rechtstreeks boeken bij de hotelier

Knokke Heist
Booking.com

Knokke-Heist is een van de bekendste badplaatsen van BelgiŽ en is gelegen in West-Vlaanderen aan de grens met Nederland. Knokke-Heist is daarom niet alleen ongekend populair in BelgiŽ zelf maar geniet ook bekendheid ver daarbuiten. Door de ligging is Knokke-Heist ook bijzonder in trek bij de Nederlanders.

 

Knokke-Heist heeft een mondaine uitstraling en wordt ook vaak het Monaco van het noorden genoemd door zijn vele mogelijkheden voor jong en oud. Knokke-Heist bezoek je niet: je beleeft het! Flaneren op de 8 km lange zeedijk, een zonnebad nemen op het brede zandstrand, kuieren langs de exclusieve shoppingboulevards, de polders ontdekken langs rustige fiets- en wandelpaden, culinair genieten met uitzicht op zee of verrast worden door een aparte expositie in een van de vele kunstgalerijen die Knokke-Heist rijk is, het kan allemaal.

 

Knokke-Heist bruist het hele jaar van activiteiten. Naast een ruim aanbod van hotels in alle categorieŽn kunt u ook gezellig shoppen in Knokke-Heist. Winkelen in Knokke-Heist is puur genieten. Van verfrissend eenvoudig tot opmerkelijk exclusief met grote internationale, gerenommeerde topmerken, je vindt het in een van de honderden winkels die ook op zondagen geopend zijn. In Knokke-Heist beleef je alles, van zand tussen de tenen tot kreeft op de tong.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands