HotelsInKnokke.BE

Hotels in Knokke online hotel boeken | Geen reserveringskosten | Tevens rechtstreeks boeken bij de hotelier

Boetieklogies De Laurier
Booking.com
Residentie De Laurier
Residentie De Laurier

Boetieklogies "De Laurier" aan de Belgische kust in Knokke Heist is de perfecte plaats om heerlijk te vertoeven en tot rust te komen. Alle kamers van dit gezellige hotel bieden comfort en luxe, net zoals bij u thuis. Er zijn drie verschillende suites elk met zijn eigen kitchenette met microgolfoven, senseo koffiezet, 2 kookvuren en alle servies en kookgerei is aanwezig om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Elk wel verschillend in warmte, sfeer en kleur ingericht. Bij "De Laurier" kom je thuis. Blader dus gerust eens door hun site en droom alvast weg over uw bezoek aan zee. Uw gastheer en -dames zijn: Gerrit, Magda, Annelies en de hond Dolf.

Boetieklogies De Laurier ligt op 50 meter van het heerlijke brede strand en op vijf kilometer van het gezellige centrum van Knokke.

Ook beschikt Boetieklogies De Laurier over een uitstekend restaurant op de Zeedijk 173 "De Waterlijn". Hier kunt u ontbijten tussen 09.15u tot 11.00u. Wilt u op uw kamer ontbijten dan plaatsen ze heel graag een mandje voor de deur van uw suite en kunt u in alle rust ontwaken.

Bekijk de arrangementen van Boetieklogies "De Laurier" en boek gelijk.

Residentie De Laurier
Residentie De Laurier
Residentie De Laurier
Residentie De Laurier
| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands